

Certificeringen en etiketteringen
Rijstmeel 100% (T150) - 500 gr
Rijstmeel is zeer geschikt om soepen, sauzen en papjes in te dikken. Origineel idee: gebruik rijstmeel om te frituren. Om frituurdeeg lichter te maken, vervang 2/5 van het tarwemeel door rijstmeel. Rijstmeel maakt taarten knapperig, génoises en cakes zachter (1/3 tarwemeel). Ook te gebruiken in pannenkoeken, desserts, clafoutis,... RECEPT: Rijstmeel kan dienen als dikkingsmiddel voor soepen, sauzen en puddingen. Origineel idee : frituur uw groenten in een rijstmeeldeegje ! Frituurbeslag, arm aan gluten : 150gr rijstmeel, 150gr speltmeel, 6 eieren, 400ml melk, 250ml bruin bier, zout. Mix de ingrediënten en dompel hierin de stukken groenten om te frituren in de speciale Vajra-frituurolie.
Ingrediënten
Bio volle rijst