Poudre de glutenVAJRA
  • Poudre de glutenVAJRA

Certificeringen en etiketteringen

Glutenpoeder - 5 kg

Referentie : GLB2

EAN : 5425006841344

Merk : Vajra

Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om seitan mee te maken. RECEPT: Seitan 'express' : een beetje water met een geutje olijfolie en een weinig tamari in een kom doen. Giet hierin voorzichtig glutenpoeder en meng met een garde tot een dikke en consistente brij. Meng deze deeg in een vorm en kook gedurende 1,5 uur in een stoomketel. Snijd in schijven of in stukjes om ze dan in een pan te bakken of om in een ragout te verwerken.

Ingrediënten

glutenpoeder

Herkomst van het product

Herkomst van de grondstof:
Land van herkomst van de onderneming:

16 andere producten in dezelfde categorie: