x 6
Jean Hervé
x 6
ingredienten-voor-bakkerij-en-patisserie
Cacaopoeder - 330 gr(REF : PCA3)
x 6
x 6
chocoladepasta
Chocamore amandel sinaas cacao - 350 gr(REF : HCHO2)
x 6
chocoladepasta
Chocolade - 350 gr(REF : HCHO13)
x 6
zuidvruchtenpasta
Sesam pasta met rietsuiker - 360 gr(REF : HCS1)
x 6
x 6
x 6
zuidvruchtenpasta
Karouba - 340 gr(REF : HKAR1)
x 6
chocoladepasta
Chocolade crunchy - 350 gr(REF : HCHO3)
x 6
chocoladepasta
Chocolade crunchy - 750 gr(REF : HCHO32)
x 6
chocoladepasta
Chocolade zonder palmolie - 350 gr(REF : HCHO1)
x 6
chocoladepasta
Chocolade zonder palmolie - 750 gr(REF : HCHO12)
x 6
chocoladepasta
Chocolade zonder melk of palmvet - 350 gr(REF : HCHO4)
x 6
zuidvruchtenpasta
Kokolo - 340 gr(REF : HKO1)
x 6
x 6
chocoladepasta
Chocolade zonder melk of palmvet - 750 gr(REF : HCHO42)
x 6
zuidvruchtenpasta
Confit amandel met rietsuiker - 360 gr(REF : HCAS1)
x 6
zuidvruchtenpasta
Confit hazelnoot met honing - 360 gr(REF : HCNM1)
x 6
zuidvruchtenpasta
Confit hazelnoot met rietsuiker - 360 gr(REF : HCNS1)
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 6
x 12
x 6
x 6
noten
Amandelen geroost. sojasaus - 180 gr(REF : HAGS)
x 6
x 6
x 12
repen
Marsepein - 50 gr(REF : HMA1)
x 6
repen
Marsepein - 250 gr(REF : HMA2)
x 6
x 6
x 6