Kombu JaponCLEARSPRING
  • Kombu JaponCLEARSPRING

Certificeringen en etiketteringen

Vegan

Kombu Japan - 40 gr

Referentie : JAK4

EAN : 5021554001157

Merk : Clearspring

dit pakket bevat 5 x Kombu Japan - 40 gr

Indien u per stuk wilt kopen, klik hier

Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken van de andere ingrediënten benadrukt. Bevat ook veel vitaminen en mineralen en is bijzonder rijk aan jodium. Kombu wordt vaak gebruikt om Japanse soepen en noedels op smaak te brengen en bouillons te maken. Kombu is het basisingredient van dashi. Men weekt de kombu in water, of verwarmt het in een kookpot vol water op een middelmatig vuur, en verwijdert het net voor het kookt. Nadien kan men de kombu in stukjes snijden, op smaak brengen en toevoegen aan gerechten. Peulvruchten kan men meer verteerbaar en sneller zacht maken door er een stukje kombu mee te koken.

Ingrediënten

kombu (laminaria japonica)

Herkomst van het product

Land van herkomst van de onderneming:

16 andere producten in dezelfde categorie: