
x 6
Bio rauw witbier gegist door kefirkorrels met hop en citroenschil.
Met het oog op de recyclage van afval leek het het team van Eau Vertueuse essentieel om een oplossing te vinden voor al hun ongebruikte zeste voor hun kefirproductie. Toen kreeg Adrien het idee van de eeuw. Produceer een rauw kefir bier! Zo infuseren ze hun schillen om mooie citrustonen te vinden, waardoor deze drank net zo lekker en wonderbaarlijk is als zijn neefje Kefir... een totaal suikervrij bier, slechts 2% alcohol en vol proteïnen en probiotica.
Water, tarwemout, gerstemout, keffirkorrels, suiker (volledig omgezet tijdens gisting op fles), citroenschil, hop.
x 6
x 3
(REF : CHROMROSEMAG22)
x 6
x 6
x 6
(REF : CHROMBL21)
x 6
x 6
(REF : CHROMR18)
x 6
x 3
x 6
x 6
x 6
x 6
(REF : CHAPROMR19)
x 6
x 6